TigeGraph Cloud is not getting loaded

Hi,

Since last 2-3 days I am getting loading screen and setup is not going properly. Please let me if anything else I need to do apart from logging in

Hi,
please check if you are using any Ad blocking tools that may prevent page scripts from loading.
You can also delete all browser cookies for tgcloud.io and your browser’s cache.

Best,
Bruno

Hi Bruno,

I cleared all cookies and also ad blocking extension are in disable mode. However even then things not working


Can you please check in your browser netwoork toolbar (https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Network_Monitor/toolbar) if all the parts of the site are loading?

@Vivek any luck? I’m unable to replicate this using multiple computers. Can you try incognito mode? Link https://tgcloud.io/

It did not work to me.I tried Chrome, IE, and Chrome incognito mode

In incognito mode
Inspect–>Console

main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1 ERROR Error: Issued At (iat) claim error in the ID token; current time (Mon May 18 2020 23:37:07 GMT+0530 (India Standard Time)) is before issued at time (Mon May 18 2020 23:38:18 GMT+0530 (India Standard Time))
    at iss (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at t._verifyIdToken (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at t.<anonymous> (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1
    at Object.next (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at a (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at a.invoke (polyfills-es2015.383d602933549023de28.js:1)
    at Object.onInvoke (main-es2015.ca48393607009b9a1602.js:1)
    at a.invoke (polyfills-es2015.383d602933549023de28.js:1)
    at s.run (polyfills-es2015.383d602933549023de28.js:1)